Bulgurboller med peberfrugt

Bulgurboller med peberfrugt

ca. 16 boller

75 g bulgur
4 dl mælk
30 g gær
1/2 dl olivenolie
1 tsk. salt
500 g hvedemel
1/2 rød peber i tern
1 dl løse majs
1 æg

 


Kog bulgur og mælk op og tag det fra varmen. Når det er kølet ned til håndtemperatur røres gær, olie og salt i. Rør melet i men gem lidt til at ælte med. Hæld dejen ud på bordet. Tilsæt rød peber og majs og ælt dejen sammen. Lad dejen hæve i 1/2 time og form den til boller der sættes tæt, i en smurt form. Dæk den til med et klæde og lad den hæve i ca. 1 time på et lunt sted. Pensl bollerne med pisket æg og bag dem i 20 - 25 minutter på 200 grader. Tag bollerne ud og lad dem afkøle i 5 minutter inden de tages ud af formen.

X