Oksemedaljon med blåskimmelost

Oksemedaljon med blåskimmelost

Oksemedaljon gratineret med blåskimmelost
4 pers.

4 bøffer a oksemørbrad på 180 gr. Stk.
4 skiver friskbagt brød.
120 gr. Blåskimmelost.
1 bdt basilikum.
30 gr. Parmasan.
1 spsk pinjekerner.
1 dl olivenolie
1 fed hvidløg
salt og peber

12 stilktomater.
Lidt hvidløg
½ dl olivenolie

8 skiver parmaskinke

Blandede skyllede salater
Lidt hakket rødløg 
2 spsk god olivenolie
1 spsk god mørk balsamico

Tomaterne vaskes, krydres med salt, peber, grofthakket hvidløg og olivenolie. Bages i ovn ved ca. 90 gr. I 5-7 timer.
Alle ingredienser, basilikum, parmasan, osv. Blendes til ensartet masse og tilsmages med salt og peber.
Parmaskinken bages i ovnen, i ca. 4-5 min ved 200 g og steges gyldent, husk! Det bliver først helt sprødt når det bliver koldt.
Bøfferne brunes på pande eller grill, steges 8-10 min. I ovnen ved 200 gr.
Tilsættes et stykke blåskimmelost, og gratineres under grillelementet ved højeste temp.
Salaten blandes med de finthakkede løg, olie og balsamico samt lidt salt og peber.

Anrettes som vist på billedet!

X