Kyllingesalat

Kyllingesalat

Kyllingesalat med asparges og stegt kernebrød
4 pers

300 g tilberedt kyllingekød
8 grønne asparges
1 snittet rødløg
8 store revet radiser
100 g frisesalat
2 spsk. sød chilisauce
2 spsk. olivenolie

1 dl yoghurt
½ dl majonæse
1 spsk. mango chutney
1 tsk. karry
Salt og peber

12 skiver kærnebrød
50 g smør
½ dl olie

8 skiver sprødstegt bacon

Riv kyllingekødet i mindre stykker. Skær det nederste seje stykke af aspargesene og kasser det. Skær hovederne af aspargesene af i 3 cm længde og blancher dem i kogende vand med salt. Resten af aspargesen snittes fint og blandes derefter med aspargeshovederne, løg, kyllingen, radiser og plukket frisesalat. Det hele vendes med chilisauce og olivenolie. 
Yoghurten røres med chutney, karry, salt og peber.
Udstik kernebrødet til runde skiver og steg dem sprøde i smør og olie. Læg dem på fedtsugende papir. 

Anret kyllingesalaten lagvis med de stegte skiver brød, bacon og dressing.

X