Lammekrone med myntepesto

Lammekrone med myntepesto

1 lammekrone

1 bundt mynte
1 spsk kapers
1 lime (reven skal og saft)
2 spsk sød chilisauce
4 spsk olivenolie
30 g hakkede nødder
30 g revet parmesan

1 lille spidskål
1 lime (reven skal og saft)
3 spsk olivenolie

Lidt rød salat
Salt og peber

Varm en stegepande op og brun lammekronen af på alle sider. Krydr den med salt og peber og steg den i en 200 grader varm ovn i ca. 20 minutter. Lad den hvile i 20 minutter før den skæres ud.
Pil bladene af mynten og kom dem i blenderen sammen med kapers, limeskal, limesaft, chilisauce, olie, nødder og parmesan. Blend til det hele er findelt.
Snit spidskålen og vend den med limeskal og saft, olivenolie og rød salat.
Krydr salaten med salt og peber.

X