Spinatkylling med dildsauce

Spinatkylling med dildsauce

6 kyllingebryster med skind

2 pasteuriseret æggehvider

100 g optøet spinat

1,5 dl fløde

1/2 rød peber
Salt og peber

Lidt smør til pensling

Dressing:
1,5 dl cremefraiche
1 tsk sennep

2 spsk hakket dild

Salt og peber

Lidt salat

Tag skindet af 2 kyllingebryster og skær kødet i tern. Læg det i en foodprocessor og tilsæt æggehvider, salt og peber. Pres vandet af spinaten, hak det med en kniv og kom det op i kyllingen. Blend det hele til kødet er blevet til en finthakket, sej fars.
Tilsæt fløden og blend det sammen. Skær peberfrugten i små tern og rør den ned i farsen. Kom fasen i en sprøjtepose, med stor åbning og sprøjt den ind under skindet på de resterende 4 kyllingebryster. Pensl brysterne med smeltet smør og bag dem i ovnen på 180 grader i 20 – 25 minutter. Rør dressingen sammen.
Server de fyldte kyllingebryster med dressing og lidt salat

X